Moja webTV V5.0.18

Moja webTV V5.0.18 Apk Download [Free]

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
   (Downloads: 34 )
Size:4.0 MB     Version: 5.0.18     Requires Android:4.0
Updated:    Category : Media & Video     Price:Free    by:
 • Descriptions

  Koristim često aplikaciju i dva glavna problema su što ponekad kanali blokiraju, a druga stvar (koju bi developer u sljedecoj verziji mogao lako poboljšati) jeste što ne postoji mogućnost da se neki kanali označe kao omiljeni ili jednostavno da se označe sa “pin up”) kako bi se uvijek nalazili pri vrhu.Prilični je teško a i dosadno svaki put scrollati dolje skroz da bi našli neki kanal koji gledamo. Here we provide Moja webTV V 5.0.18 for Android 4.0++ Live Kamere, Radio stanice – dostupne svima!
  Chromecast / Google Cast podrška!

  Važno: da bi koristili TV kanale u sklopu servisa morate biti BH Telecom korisnik ili se registrovati na BH Telecom Portalu, sa aktiviranom uslugom Moja webTV – više detalja na www.bhtelecom.ba/webtv.html. Aplikacija zahtjeva da unesete svoje korisničko ime i lozinku da bi koristili uslugu.

  Moja webTV je oficijelna aplikacija za korištenje BH Telecom Moja webTV servisa na vašem Android Tablet ili Smartphone uređaju.

  Važno: Servis je dostupan i putem 3G mreže BH Mobile ali uz troškove prenosa podataka! Ako imate problema sa radom aplikacije probajte instalirati neki od predloženih alternativnih video playera.

  Moja webTV je tu da vam korištenje servisa pojednostavi i učini bržim.

  Moja webTV se oslanja na mogućnosti video playera koji dolazi na Vašem uređaju, te služi za brzo i jednostavno pokretanje gledanja TV programa.

  Važne napomene:
  – Korištenje servisa se preporučuje putem WiFi konekcije za optimalne rezultate i kvalitet servisa
  – Korištenje servisa iz 3G mreže je onemogućeno. Ako ipak želite koristiti servis i putem 3G mreže morate odabrati tu opciju u postavkama aplikacije. Korištenje servisa putem 3G mreže podrazumijeva dodatne troškove – tj troškove transfera podataka neophodnih za funkcionisanje servisa u 3G mreži

  U slučaju da prilikom pokretanja servisa imate problem sa video playerom to znači da vaš uređaj ne podržava h264 video codec i HLS streaming protokol. U tom slučaju preporučujemo korištenje alternativnih video playera dostupnih na Play Store-u. Pritiskom na dugme pored "fullscreen" dugmeta, moguće je pokrenuti gledanje u eksternom video playeru:
  Besplatni:
  – MX Video Player

  if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

  Editors Notes:

  Bezveze ,korisnik ultre bhtelekoma napunio 50KM i nemogu da kreditom platim utakmice da gledam, traži Visa...e kad potrošim ovo mjenjam operatera.

  What's new

  Inicijalni Moja webTV Android TV app

  History Version

  Moja webTV 5.0.18 Apk File  [ Date: 2017-12-07]
  Moja webTV 5.0.14 Apk File  [ Date: 2016-10-29]

  Similar Apps APK