Sara, Moeders voor Moeders

Sara, Moeders voor Moeders Apk Download [Free]

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
   (Downloads: 530 )
Size:31.2 MB     Version: 1.5.0     Requires Android:4.2+
Updated:    Category : Parenting     Price:Free    by:
 • Descriptions

  Here we provide Sara, Moeders voor Moeders V 1.5.0 for Android 4.2++ Ben jij (net) zwanger? De Moeders voor Moeders app is dé achieve app voor de zwangere vrouw, van het prille begin van de zwangerschap tot aan de geboorte van je kindje.
  Met deze app heb je je zwangerschapsdagboek ieder moment bij de hand om al je ervaringen rondom deze bijzondere periode te verzamelen. Ook maak je kennis met Sara van Moeders voor Moeders. Zij stelt je vragen en herinnert je aan verschillende acties op relevante momenten.
  Als deelneemster aan Moeders voor Moeders vind je informatie rondom je deelname, zoals de voortgang en je ophaaldag. Tevens ontvang je als aanstaande moeder elke week een leuk weetje over de groei van je kindje, kun je foto’s van je groeiende buik maken en als video bekijken, en je dagboek vullen met notities. Sara telt met je mee af naar je uitgerekende datum.

  Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss b.v. Moeders voor Moeders wil graag stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen. Zij zamelen urine in van (pril) zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.
  if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

  Editors Notes:

  Editors is lazy not tested it

  What's new

  fix some bugs

  History Version

  Similar Apps APK

Top Parenting Download