ALBBox Tv - Shiko Shqip Tv APK

Productivity by

Downloads: 66 Updated: October 27, 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ALBBox Tv - Shiko Shqip Tv Description


5 stars for the channels. – generally very stable. 2 stars for the apk – aplikacioni me i lodhur, sidomos ky i fundit. Duhet te ndryshoni komplet strukture. Dicka si struktura e “solid streamz” eshte 20 here me mire. Ideja este qe te jet i thjesht dhe i shpejt. – playeri qe aplikacioni ka eshte po ashtu i lodhur dhe ben qe playbacku te ket probleme dhe stutter. Ai eshte arsyeja e vertet e problemeve. Jo ajo barcoleta, se kanalet jan 4K. Shtoni mundesin per te perdorur external player ju lutem. Ky eshte nje apk me shume potencial. Mos e lini kete struktur leshi tjua prish gjithcka. Update v2. Aplikaciaoni vazhdon te jet ai i njejti.. por perdorimi i mx player eshte zgjidhje shume e zgjuar. Tani streamingu eshte shume me smooth. Ju lumte! Here we provide ALBBox Tv – Shiko Shqip Tv V 1.0.1 for Android 4.0.3++ ALBBox Tv – Shiko Shqip Tv is a collection of open source video projects.
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes:

Pershendetje perfekt kualiteti i kanaleve kanale mjaftushem pasi qe eshte free po shpresoj qe vazhdon te jet free jo si shumica e app eve qe nje muaj free e pastaj me lek ju lumt 5 stars per deri tani

  • Price: Free
  • Downloads: 66
  • Requires: Android 4.0.3+ and up
  • File Name: ALBBox Tv - Shiko Shqip Tv.apk
  • Updated: October 27, 2017
  • Click Download Pages
  • File Size: 1.3 MB

DISCLAIMER: ALBBox Tv - Shiko Shqip Tv is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.

What's New in ALBBox Tv - Shiko Shqip Tv

  • It works faster

History Versions ALBBox Tv - Shiko Shqip Tv