Het Laatste Tafeltje APK

Food & Drink by

Downloads: 4 Updated: March 13, 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Het Laatste Tafeltje Description


Here we provide Het Laatste Tafeltje V 1.1 for Android 4.1++ Restaurants in de buurt hebben vaak een tafeltje over. Ga nu uit eten met korting! Bekijk direct last minute aanbiedingen van de beste en gezelligste restaurants bij jou in de buurt. Dagelijks vind je bij Het Laatste Tafeltje nieuwe deals met kortingen die oplopen tot wel 70%. Het aanbod is elke dag weer anders en zeer divers. Wil jij vanavond lekker buiten de deur eten? Wij reserveren voor jou Het Laatste Tafeltje.

Pak jij het laatste tafeltje, dan eet je dezelfde avond nog met hoge korting in een restaurant van jouw keuze. Ook voor een lunch of een gezellige high tea ben je bij Het Laatste Tafeltje aan het goede adres.

Download de app en mis geen aanbieding meer.

Volg jouw favoriete restaurant of kies een dag waarop je een specifieke aanbieding niet wilt missen en krijg een alert als er een laatste tafeltje vrij is.

Het Laatste Tafeltje. Altijd en overal voordelig uit eten.
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes:

Vreemd Ook in Rotterdam posters terwijl Zuid-Holland nog niet in de app beschikbaar is... Vreemde timing van de marketing-afdeling. Zelfs de link in de app naar de FB-pagina werkt niet, waarschijnlijk bestaat die nog niet voor deze regio. Slordig, alsof de boel te haastig gelanceerd is. Here we provide Het Laatste Tafeltje V 1.1 for Android 4.1++ Restaurants in de buurt hebben vaak een tafeltje over. Ga nu uit eten met korting! Bekijk direct last minute aanbiedingen van de beste en gezelligste restaurants bij jou in de buurt. Dagelijks vind je bij Het Laatste Tafeltje nieuwe deals met kortingen die oplopen tot wel 70%. Het aanbod is elke dag weer anders en zeer divers. Wil jij vanavond lekker buiten de deur eten? Wij reserveren voor jou Het Laatste Tafeltje.<br /> <br />Pak jij het laatste tafeltje, dan eet je dezelfde avond nog met hoge korting in een restaurant van jouw keuze. Ook voor een lunch of een gezellige high tea ben je bij Het Laatste Tafeltje aan het goede adres.<br /> <br />Download de app en mis geen aanbieding meer.<br /> <br />Volg jouw favoriete restaurant of kies een dag waarop je een specifieke aanbieding niet wilt missen en krijg een alert als er een laatste tafeltje vrij is.<br /> <br />Het Laatste Tafeltje. Altijd en overal voordelig uit eten. <br />if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Download Het Laatste Tafeltje APK File

  • Price: Free
  • Downloads: 4
  • Requires: Android 4.1+ and up
  • File Name: Het Laatste Tafeltje.apk
  • Updated: March 13, 2017
  • Click Download Pages
  • File Size: 33.7 MB

DISCLAIMER: Het Laatste Tafeltje is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.

What's New in Het Laatste Tafeltje

  • bug fixes

History Versions Het Laatste Tafeltje